Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 22 maart 2015

Het einde nadert [mannen promotie divisie]

Ook de ploegen in de mannen promotie divisie hebben nog slechts enkele weken te gaan tot de final four begint (met een halve finale over 2 wedstrijden).

De huidige stand (gedeeltelijk, er zijn 12 ploegen):

  1. Groene Uilen 19 gespeeld, 34 punten 
  2. Red Giants 19 gespeeld, 32 punten 
  3. Binnenland 21 gespeeld, 30 punten 
  4. Cangeroes 20 gespeeld, 28 punten 
  5. Black Eagles 18 gespeeld, 22 punten 
  6. CobraNova 18 gespeeld, 22 punten 
Resterende wedstrijden (reguliere competitie) voor Groene Uilen: 
11 april (16:30 uur) thuis tegen Red Giants 
18 april uit tegen Punch 
??? uit tegen Black Eagles 

De Groene Uilen zijn de titelverdedigers van de mannen promotie divisie. Afgelopen zomer (juli / augustus 2014) lukte het niet om te promoveren naar de eredivisie (DBL). Men is in gesprek, aan het onderzoeken, om de ambitie (promotie naar de eredivisie) te verwezenlijken. 

Niet iedereen van de huidige selectie zal de ambitie hebben om (weer) in de eredivisie te spelen. Wellicht (overigens zie ik dat ook als een optie als de Uilen ook volgend seizoen uitkomen in de promotie divisie) kunnen jonge spelers van Donar (huidige eredivisie spelers) rijpen in de promotie divisie (als er in de DBL ook volgend seizoen met 4 buitenlanders gespeeld mag worden)? Donar doet weinig aan het ontwikkelen van jonge spelers. En het terughalen van jonge spelers die in Groningen zijn opgeleid? 

Maarten Bouwknecht, Jos van der Laan, Olaf de Vries, Niek Nieboer, Yannick van der Ark, Jonah Kremer, Bas Veenstra ... Lijkt mij een leuke ploeg!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten