Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 20 maart 2015

Na DeJuan ook Ross (weer) geblesseerd!

Ross Bekkering, de aanvoerder van de ploeg, was eerder dit seizoen al een paar maanden geblesseerd (aan zijn schouder). Nu is hij opnieuw geblesseerd geraakt: middenhandsbeentje gebroken. De power-forward, die geselecteerd is voor de Nederlandse selectie (nationale ploeg), is naar verwachting minstens 4 weken uitgeschakeld. Hij mist sowieso de bekerfinale (zondag 29 maart).

Omdat de laatste competitiewedstrijd van het reguliere seizoen op 18 april gespeeld wordt, en dan nog bekeken moet worden hoe het staat met de blessure van Bekkering (gips wordt dan verwijderd), lijkt het mij zelfs twijfelachtig of de 'captain' inzetbaar is in de play-offs.

Voorlopig denk ik dat men moet kiezen voor deze "kleine" rotatie (in de play-offs speel je ook met een kleine rotatie): Lance Jeter, Sean Cunningham, Bill Clark, Mark Sanchez & Thomas Koenis in de basis vijf. Vanaf de bank: Maarten Bouwknecht, Bas Veenstra en Stefan Mladenovic.

De kans op titelprolongatie wordt minder maar de Donar-fans moeten hoop blijven houden, positief blijven zoals DeJuan Wright eerder zei (naar aanleiding van zijn blessure).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten