Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 27 maart 2015

Voorbereiding?

Welke conclusie kan je trekken op basis van de wedstrijd Shoeters Den Bosch vs Aris Leeuwarden?

De Boschenaren begonnen met Curry, Denson, Akerboom, Wessels & De Pagter in de basis. Slagter en Johnson kwamen van de bank.

Het werd een eindstand 108 - 80. Conclusie: Aris scoorde een behoorlijk aantal punten. Meestal wordt er tegen Shoeters niet zo veel gescoord.

Ik heb de wedstrijd niet gezien maar ben geneigd om te zeggen dat de Bosche ploeg ontspannen naar de bekerfinale (van a.s. zondag) toeleeft. Men wilde weliswaar de wedstrijd winnen (wat ook lukte) maar goed verdedigen vraagt veel van de concentratie & focus van spelers. Druk die vermoeiend kan zijn. En het is juist prettig als de spelers fris aan de finale kunnen beginnen, zo zal coach Jones vermoedelijk gedacht hebben?

Donar speelde deze week geen wedstrijd. De trainingen zullen in het teken van de finale hebben gestaan. Qua rotatie is de Groninger ploeg kleiner dan de ploeg uit Den Bosch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten