Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 4 mei 2017

4 & 5 Mei

Vandaag (4 Mei) en morgen (5 Mei) herdenken wij de 2e wereldoorlog én vieren wij de bevrijding van de Nazi's. Helaas is daar vandaag de dag geen sprake meer van. Voor de goede orde: er wordt zeker iets gedaan op 4 én 5 mei. Maar ... té politiekcorrect herdenken wij nu ook Jihadisten en andere foute figuren. Wij herdenken de dood van figuren die Nederland hebben bestreden.

Wij vieren de vrijheid maar ... in Nederland zijn wij niet meer vrij.

De Joden van toen, zijn de burgers die niet afkomstig zijn uit Noord-Afrika / het Midden-Oosten én die Islamitisch zijn. Hier en daar worden ook andere Moslims gespaard.

"Wij" mogen niet kritisch zijn (dat heet discriminatie, haat zaaien & racisme). "Wij" mogen bepaalde feesten niet meer vieren. "Wij" moeten accepteren dat wij blootstaan aan terreur.

Joden werden slachtoffer omdat de Nederlandse overheid hen aanpakte. Het idee was van de Nazi's, de uitvoering werd gedaan door de NSB, NSDAP en de Nederlandse politie.

Anno 2017 is het zo dat CDA, CU, D66, DENK, Groen Links, PvdA, SGP en SP het politieke klimaat kleuren zoals destijds de NSDAP deed. Belangenorganisaties als Vluchtelingenwerk gedragen zich als de NSB. En de Nederlandse politie & justitie bestraffen Nederlandse burgers die niet voldoen aan de criteria: islamitisch, allochtoon, afkomstig uit Afrika, afkomstig uit islamitische gebieden in Azië.

Ben jij allochtoon, christen, kleurling en/of afkomstig uit een ander deel van de wereld? Dan ben jij, net als een blanke autochtoon, de pineut. Ténzij jouw levensbeschouwing de islamitische ideologie is. Dán ben jij als blanke autochtoon wél veilig. Althans voor politie & justitie.

Niet voor terroristen. Als zij tenminste niet aan jou kunnen zien dat jij Moslim bent. Voor meisjes en vrouwen is het makkelijk om zich te "beschermen": zij dragen een hoofddoek. Voor jongens en mannen is het moeilijker.

Onbegrijpelijk dat wij stilstaan bij het leed wat is geleden door het Nazisme maar dat wij niet in (willen) zien dat de Islam dezelfde terreur betekent! Dat wij door de Islam onze vrijheden kwijtraken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten