Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

woensdag 17 mei 2017

Samen

De verhoudingen tussen de DBL-clubs verslechteren. Op het veld, tijdens de wedstrijd, ben je elkaars vijanden. Dan is het oorlog. Maar daarbuiten heb je een gezamenlijk belang: een sterke competitie met een positief imago dat veel inkomsten genereert (supporters en sponsoren)!

Dat je graag jouw thuisvoordeel wilt behouden begrijp ik wel. Maar ... is dát belangrijker dan jouw zaal gevuld hebben?

Is het zó moeilijk om een duidelijk en goed werkend verkoopsysteem te hebben en goede afspraken te maken met een andere club of haar supportersvereniging?

Bericht (op Twitter) over geblokkeerde kaarten (die reeds verkocht waren) is verwijderd. Misverstand?

Landstede basketbal vond ik altijd een sympathieke club, hun fans (al heeft de club geen fanatiek basketballpubliek) zijn aardige mensen (supporters van enkele andere clubs zijn heel anders), maar dit respect is nu wel flink aan het afnemen. Doodzonde!

Eerst het gedoe met de bekerfinale, nu de finale van de play-offs. Zij mogen hun huisregels naar eigen wens invullen. Zij hoeven niet meer dan een bepaald percentage kaarten aan te bieden. Maar fijn is dit allemaal niet. De verhouding verziekt, en daar is niemand bij gebaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten