Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 27 mei 2017

Huldiging

Huldiging landskampioen Donar (Podium tv)Winnen "wij" te vaak? Ik heb er geen verklaring voor. De opkomst voor de huldiging was zeer teleurstellend! Anderhalve man een 1! paardekop kwamen af op de huldiging van de beste sportploeg van Groningen (stad én ommeland!): Donar.

De ploeg won dit seizoen alle drie prijzen die in Nederland te winnen vallen: de supercup (wedstrijd tussen landskampioen én bekerwinnaar (óf verliezend bekerfinalist), NBB-beker en landstitel. Buiten de stad (en provincie?) Groningen was men behoorlijk onder de indruk van deze prestatie: het winnen van alle prijzen in 1 seizoen. Maar ... de Grunnegers vinden het blijkbaar de normaalste zaak van de wereld.

In het team spelen meer personen dan dat er aan feestvierders aanwezig waren op de Grote Markt. Als deze fans de gelegenheid zouden krijgen om de spelers te knuffelen dan had iedere toeschouwer 2 spelers tot zijn/haar beschikking. Heel, heel, heel erg spijtig dat er maar zó weinig mensen gehoor hadden gegeven aan de uitnodiging om het feest te komen meevieren.

Aan (Lance) Jeter en (Chase) Fieler werd gevraagd naar hun plannen voor de toekomst. Zij konden daar niet al te veel over zeggen. Ik hoop dat beiden ook in het nieuwe seizoen voor Donar spelen! (Ik ben vast niet de enige supporter die daar op hoopt.)

Samen met wat vrienden en 1 vriendin. (Foto hieronder)
3 personen ontbraken: 2 afwezig, de 3e wilde niet poseren voor de fotograaf. (Het is geen 'selfie'!)Na het feestje op de Grote Markt ging het nog even door in de kelder van het Newscafe. Daar is de foto hiernaast (van mij met de kampioensbeker in handen) gemaakt. Het netje is afgeknipt van een van de baskets. Dat is traditie van het basketball. Als je kampioen wordt dan knip jij (als team) het netje af. De naam van de fotograaf staat op de foto. Mocht je het niet goed kunnen lezen. Zijn naam is Arnold Meijer.

Huldiging landskampioen Donar (Podium tv)

Donar luidt succesjaar stijlvol uit (Dagblad van het Noorden)

Alles in het teken van basketballwedstrijden (Portret van de familie Dourisseau (Dagblad van het Noorden))

Hosanna (Dagblad van het Noorden)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten