Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 4 oktober 2014

Binnenland vs Batouwe

Vanmiddag naar Rotterdam. Voor de wedstrijd Rotterdam vs Donar die om 20:00 uur begint. Vertrek uit Groningen om 14:30 uur?

Wellicht dat we nog wat kunnen zien van de vrouwen eredivisiewedstrijd Binnenland vs Batouwe. Beide ploegen speelden afgelopen week tegen elkaar om de Supercup. Het Bemmelse Batouwe wist deze prijs te winnen. (Donar won de Supercup voor mannenploegen.)

Het is al enkele jaren geleden dat ik een wedstrijd uit de vrouwen eredivisie zag. De mix van eredivisie en promotiedivisie niet meegerekend. (Want in dat ene seizoen speelde Groene Uilen in een eredivisiegroep.)

Toch zijn diverse speelsters die vanmiddag en -avond in actie komen wel bekend. Aan de zijde van Binnenland: Rianne de Roos (ex - Celeritas), Corine Manuputty, Marlous Nieuwveen, Zera Butter. En uit de ploeg van Batouwe: Kris Biesters, Karin Kuijt, Yordi Kathmann. Ook de assistent-coach van Batouwe is een bekende: Anouk Biesters.

Ik hoop een leuke wedstrijd te zien (zal later verslag doen van wat ik heb gezien) en een leuk weerzien (bijpraten) te hebben met deze meiden! Mooi programma met 2 wedstrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten