Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 25 oktober 2014

Slechte wedstrijd ...

tóch gewonnen. Groningen, 25 oktober 2014. Groene Uilen vs Black Eagles. Mannen promotiedivisie. De nummer 2? (4 gespeeld - 6 punten) vs de nummer 5 (4 gespeeld - 6 punten). Groene Uilen stond voor de wedstrijd op doelsaldo 2e?, Black Eagles dus 5e. (Op basis van onderlinge resultaten, CobraNova had gewonnen van Groene Uilen, zou Groene Uilen niet de nummer 2 zijn.)

Kwartstanden:

  1. 15 - 17 
  2. 32 - 30 
  3. 45 - 47 
  4. 55 - 53 
Groene Uilen deed het verdedigend wel aardig als de press werd gehanteerd. De halfcourt verdediging was minder goed. Black Eagles kwam regelmatig goed door (met drives en afstandsschoten). Aanvallend was het vaak slordig wat de regerend landskampioen van de promotiedivisie liet zien. Uiteindelijk was de titelhouder dus goed genoeg.

Alle pogingen van Black Eagles ten spijt. Ogenschijnlijk werden de gasten uit Rosmalen bewust geholpen door de arbitrage. Een van hen bewoog zich merkwaardig over het veld. Alsof het een actie betrof voor een bepaalde campagne van de NBB. De kern van deze campagne was dan echter niet goed begrepen.

Het was schandalig wat de beide scheidsrechters deden. Stevie Wonder ziet meer dan beide arbitertjes samen! Vooral de kleinste van de twee had een gebrek aan ruggegraat. Hoewel het er verdacht veel op leek dat 'ie de ruggegraat liep te verlengen tijdens de wedstrijd.

Maar wie maalt om blindheid van scheidsrechtertjes als de winst behaald is? Nou ... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten