Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

maandag 13 oktober 2014

Wie o wie?

In het Dagblad van het Noorden valt te lezen dat Donar over voldoende financiële middelen beschikt om een derde buitenlander te contracteren. De club is op zoek naar een forward. Men hoopt hem voor de Kerst te kunnen presenteren.

Of hij dan ook voor de Kerst zijn eerste wedstrijd speelt (en dus al begin november wordt gecontracteerd want het duurt weken voor de speler een werkvergunning heeft gekregen van de IND en het UWV)? Als de speler kort voor de Kerst wordt gecontracteerd verwacht ik niet dat hij voor Valentijndsdag zijn eerste wedstrijd zal spelen!

Een forward? Een small-forward? Een power-forward? Of een speler die beide forward posities kan bespelen? Ik hoop op een speler van rond de 205cm die goed kan driven en schieten (van afstand), sterk is de rebounding (aanvallend en verdedigend), die heel goede én slimme passes geeft, een 'killer' in de verdediging, iemand die fysiek sterk is, die wat kilo's lichaamsgewicht meebrengt maar wel snel en lichtvoetig is in zijn bewegingen.

Omdat het bijna niet te doen is om iemand te contracteren die zo allround is, zijn er de vragen: Welke spelers zijn er beschikbaar? Wat zijn hun kwaliteiten? Hoe duur zijn ze? Hoe denken ze erover om in Nederland te spelen? En natuurlijk: hoe denkt de club over de beschikbare spelers? (Niet iedereen die beschikbaar is zal door de club geschikt worden bevonden.)

Een speler met de fysiek van Coleman maar met de krachtige uitstraling van Robinson (in diens eerste wedstrijden), met de vaardigheid om te verdedigen en te rebounden van Dourisseau. Zo'n speler zie ik graag spelen voor Donar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten