Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

woensdag 8 oktober 2014

Monstars

Wanneer de spelers van Donar inspelen of wanneer ze voor de eerste keer vanuit de kleedkamer naar het veld komen hoor je nog wel eens het lied "Hit 'em high!" van de Monsters of Space Jam (B-Real, Method Man, LL Cool C, Busta Rhymes en Coolio).

Even wat vergelijkingen tussen de Donar - spelers, de NBA - spelers die van hun talent werden beroofd door de kleine buitenaardse wezentjes en de rappers. 

Lance Jeter (officieel Lance Lamar Jeter) komt qua initialen overeen met rap-icoon James Todd Smith. De rapper die bekend werd met "Mama said knock you out!". 

Sean Cunningham ... heeft nog de meeste overeenkomst met Tyrone "Mugsy" Bogues (de kleinste NBA-speler). Op de foto bovenaan in het midden, #1. 

DeJuan Wright ... gezien de foto boven het bericht (2 spelers in tenue van de Charlotte Hornets) komt hij nog het meest in de buurt van Larry "Grandma" Johnson. NBA-speler 2e van rechts / 4e van links. #2

Ross Bekkering ... doet juist denken aan een andere rapper: Eminem. 

Thomas Koenis was enkele jaren terug nog wel eens wat ongelukkig in zijn acties. Zoals hij toen soms speelde doet hij in de verte denken aan Shawn Bradley. Die lange speler die met zijn hoofd tegen het bord van de basket loopt. Op de foto rechts. Nu is dat heel anders. Skelin merkte terecht op dat het meedoen met het nationale team goed is voor Koenis! 

Craig Osaikhwuwuomwan ... komt het meest in de buurt van Patrick Ewing. NBA-speler 2e van links op de foto bovenaan dit bericht. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten