Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

dinsdag 10 mei 2016

2 - 3 en 3 - 2 (Halve finales DBL)

Landstede basketball vs Shoeters Den Bosch. Game 5 werd gewonnen door de Shoeters (met 64 - 74). Daardoor is de stand in deze serie nu 3 - 2 (voor Landstede). A.s. donderdag game 6. In Den Bosch.

Leiden vs Donar Groningen. De Leidenaren wonnen vanavond game 5 met 73 - 43. (Na het derde kwart was de stand 61 - 27!) Er is nog een voorsprong voor Donar in deze serie: 2 - 3. Maar ... er komt nu wel meer druk op de ploeg. A.s. donderdag moet game 6, in Groningen, gewonnen worden. Want een eventuele 7e wedstrijd in Leiden gaat Donar, dankzij de scheidsrechters, niet winnen. 

Het lijkt er op dat Donar op herhaling gaat (vergelijking met het seizoen 2014/2015). Moeizaam de halve finale winnen en dan (door vermoeidheid) kansloos zijn in de finale. 

Waarom ik dat denk? Vorig seizoen werd wedstrijd 5 in Leiden ook met 30 punten verschil verloren. De efficiency van de starters in wedstrijd 5 is echt om te janken zo slecht. Kijk hier maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten