Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 14 mei 2016

BVG tgv afgestopt door Lokomotief

De mannen van BVG A hebben vanavond helaas de finale van de eerste divisie verloren van Lokomotief Rijswijk. De ploeg uit Rijswijk heeft hiermee toegang tot de promotie divisie verdiend. En de eerlijkheid gebied, ondanks de partijdige scheidsrechters (in het voordeel van Lokomotief), te zeggen dat de nederlaag terecht is.

Uiteindelijk kan je misschien wel stellen dat 2 à 3 calls beslissend zijn geworden maar ... dat had niet het geval mogen zijn. BVG speelde te slordig in aanval én verdediging.

Kwartstanden:
  1. 17 - 23
  2. 39 - 32
  3. 53 - 48 
  4. 64 - 69  
Vorig seizoen wist het ambitieuze BVG de finale niet te halen. Daarom werden afgelopen zomer diverse spelers aangetrokken. O.a. Ata Heinolhagh, Mark-Peter Hof en Jonah Kremer. Dit drietal wist de afgelopen 2! seizoenen op rij kampioen te worden van de promotie divisie, als spelers van de Groene Uilen. (Een ploeg die het dit seizoen een stuk minder goed deed.)

Helaas ... vandaag geen feest voor deze drie jongens. BVG verloor. Het schot viel niet en er werd veel balverlies geleden.

Erg jammer voor de ontwikkeling van jonge Groninger spelers dat de stad Groningen in het seizoen 2016/2017 niet met twee clubs actief zal zijn in de promotie divisie! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten