Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 15 mei 2016

Shoeters; de toekomst

SPM is gestopt als sponsor van de Bossche basketballclub. De club die de afgelopen paar seizoenen actief was onder de naam Shoeters. Die naam zal waarschijnlijk wel veranderen. Misschien in TBBC (Tweede Bossche basketballclub).

Welke invloed gaat het ontbreken van een hoofdsponsor hebben op het budget? Hoe nijpend is de situatie 'Eiffel Towers'? Er gaat het gerucht dat men in Den Bosch een nieuwe club gaat oprichten, en een nieuwe ploeg gaat samenstellen. Dit betekent dan een faillissement van de huidige stichting.

Is de keuze voor een bijna volledige Nederlandse selectie gebaseerd op een krap budget? Kan men de meerjarige contracten respecteren? Zo nee, krijgen de spelers van een eventuele nieuwe stichting dan nieuwe contracten?

Lukt het de Bosschenaren om volgend seizoen weer dominant te zijn of is dit het eerste magere jaar en gaan er meer volgen?

Waarom vielen de resultaten zo tegen? Menig volger (ik ook) had meer verwacht van de Bossche ploeg. Aan het begin van het seizoen werd de supercup gewonnen, dus van een valse start was geen sprake.

Later in het seizoen won men ook de beker. Toch 2 prijsjes. Leiden won ook dit jaar geen prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten