Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

woensdag 4 oktober 2017

Arvin Slagter blessure

Op dit moment is nog niet bekend (intern mogelijk wel) hoe ernstig de blessure van Arvin Slagter is. Er is nu meer duidelijk: Donar speelt minimaal zes weken zonder Slagter. Fors letsel aan de enkelbanden.  (Bericht van rtv Noord.) Wat als die zo ernstig is dat hij tot de jaarwisseling niet kan trainen (en dus ook niet spelen)? Mogelijk 8 weken? Donar stoomt door zonder Slagter. (Verslag van wedstrijd Estudiantes vs Donar in Dagblad van het Noorden.) Hoe vangt de club dit op?

Suggesties:
  • Bill Clark halen. Hij is een allround speler (ook op meerdere posities inzetbaar). Kent de clubcultuur. Bekende van Sean Cunningham. 
  • Craig Osaikhwuwuomwan halen als back-up power-forward. (Stephen Domingo kan dan minuten maken als back-up van Jason Dourisseau (small-forward) en Sean Cunningham (shooting-guard). 
  • Vaidas Tamasauskas halen als back-up shooting-guard. Een pure schutter. Hoef jij niet te schuiven met posities. 
  • Gian Slagter halen. Hij is niet van het niveau van zijn oudere broer. Is wel een beetje een zelfde type speler. Nadeel(?) ook hij is geen pure schutter.  
De laatste 2 opties zie ik niet zo zitten. Tamasauskas, pure schutter, geniet dan nog iets meer de voorkeur. Het zijn geen spelers van het niveau Arvin Slagter. Dus ook als reserves een verzwakking in kwalitatief opzicht. Op de lange termijn hebben wij er dan meer aan om gebruik te maken van onze "jeugd". 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten