Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 15 oktober 2017

Donar jongens under 18 vs West-Brabant Giants jongens under 18 (bekerwedstrijd) [VERSLAG]

Alleen de eerste helft van deze wedstrijd wordt besproken. Waarom? Ik ben in de rust naar huis gegaan. De wedstrijd was in mijn ogen het aanzien niet waard. Gelukkig was de toegang gratis!

Kwartstanden:
  1. 18 - 13 
  2. 36 - 28 (18 - 15)
  3. ?? - ?? 
  4. 77? - 62? 
Beide ploegen spelen in dezelfde competitie: eredivisie jongens under 18. In deze competitie spelen 14 ploegen. De Giants (uit Bergen op Zoom) staan op de 14e plaats. Van de 4 door hen gespeelde wedstrijden gingen er 4 verloren, hetgeen betekent dat zij nog geen wedstrijd hebben gewonnen. Hun doelsaldo is -105. Donar staat 4e. Zij speelden ook 4 wedstrijden. Daarvan wonnen zij er 3 en verloren zij er dus 1. Hun doelsaldo is iets positiever: +21. 

Het gebrek aan beheersing van fundamentele technische zaken door de spelers van Donar is zeer pijnlijk: passen, dribbelen, vangen, voetenwerk allemaal dingen die men niet goed uitvoerde. 

Verder was het zeer slap en qua slordigheid zo mogelijk nóg slechter.

Triest feit: een supporter van de Giants riep (toen de spelers van de Giants naar de kleedkamer liepen) de gasten op om maar vuil te gaan spelen. Reden: vermeende illegale screens (in haar ogen) werden niet afgefloten. Partijdige arbiters (thuisfluiters) zo was deze supporter van mening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten