Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 22 oktober 2017

Bouwknecht in Den Bosch

Afgelopen zomer heeft Maarten Bouwknecht zijn contract met Den Bosch B.V. (dat nog 1 seizoen doorliep (2017/2018)) open gebroken. Het nieuwe contract is geldig tot en met het seizoen 2018/2019.

Ik vraag mij af of Bouwknecht nu wel zo blij is. Vorig seizoen begon hij in de basis. Toen er 4 Amerikanen waren gecontracteerd verdween hij uit de basis. Echter, op den duur keerde hij terug in de basis. Om later opnieuw met een rol als reserve genoegen te moeten nemen.

De Bossche club heeft nu vanaf het begin 4 Amerikanen (al duurde het lang voor zij allemaal speelgerechtigd waren). Voor de speler die in Groningen zijn jeugdopleiding genoot is er (op dit moment) geen positie in het startende vijftal beschikbaar.

In de uitwedstrijd tegen Zwolle kwam hij slechts 24 minuten in actie. Keshun Sherrill speelde 34 minuten, Anthony Marshall 32 minuten en Mike Miklusak 32 minuten. Stefan Wessels 37 minuten. Nick Oudendag 17 minuten. Kevin Bleeker 15 minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten