Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 19 oktober 2017

Verwarde man/vrouw? Verward volk!

Als er een of andere misdaad (bijvoorbeeld een aanslag) wordt gepleegd dan wordt de dader nogal eens omschreven als een verwarde man respectievelijk vrouw.

Dat deze problematiek niet meer gecontroleerd kan worden heeft meerdere oorzaken:
  1. falend zorgbeleid (psychische stoornissen) 
  2. ontbreken van kundige én passende rechtspraak 
  3. gemis aan deugdelijke wetten en regels 
Hoe dat kan? Het volk is verward en stemt derhalve niet goed. Jij zult wellicht denken in links en rechts. Nou is links sowieso fout, maar hét grote probleem is de versplintering van stemmen. 

Dat wordt in de hand gewerkt door een overschot aan politieke partijen. Waarvan minstens de helft onwenselijk. 
  1. Artikel 1 (Sylvana Simons) = afsplitsing van DENK. Zij klaagt dat er sprake is van racisme maar maakt zich hier zelf schuldig aan. Beweert dat racisme iets is waar alleen blanken zich schuldig aan maken, en dat er onder de blanke bevolking geen uitzondering is. 
  2. CDA = een Christelijke, en dus religieuze, partij. Politiek hoort seculier te zijn. We roepen in Nederland zo vaak scheiding van kerk & staat, maar in alles is macht van religie voelbaar. Fout! Fouter! Foutst! 
  3. ChristenUnie = ook een Christelijke partij. De naam zegt het al. Voor hen geldt hetzelfde als voor het CDA. Sterker nog, de CU is extremer dan het CDA. 
  4. DENK = een Islamitische partij. De leden van deze fractie bezitten dubbele nationaliteiten. Onze overheid bestaat uit NSB-ers! Zij verzuimen om deze figuren te dwingen te kiezen voor de Nederlandse nationaliteit (en dus het opgeven van die andere nationaliteit). Er wordt gesteld dat zij die niet kunnen opgeven. Dan mag de uitkomst niet anders zijn dan dat jij niet in aanmerking komt voor de Nederlandse nationaliteit en dus in Nederland niet welkom bent. 
  5. Groen Links = een stel links extremisten (types Volkert van der Graaf) maar dan wel vermomd. Wolven in schaapskleren. Zij steunen de bezetters (immigranten die hun waanideeën opleggen aan de autochtone bevolking in plaats van dat zij assimileren) 
  6. Partij van de Arbeid = partij die worstelt met haar identiteit. Een deel is realistisch en ziet dat het liberale gedachtengoed de basis tot succes is MITS de juiste kaders aanwezig zijn! Anders schiet een partij als de VVD erg door (zoals nu). De meerderheid klampt nog altijd vast aan vroeger maar zij weet niet hoe dit vorm te geven in de huidige tijd. Ook zo'n partij die de bezetters steunt. (Partij van de Arabieren.)
  7. Partij voor de Dieren = nóg zo'n Volkert v/d G knuffelvereniging. 
  8. SGP = nóg een Christelijke partij. Daar heb ik inmiddels al genoeg over gezegd lijkt mij. 
  9. SP = een gematigde communistische partij. Net als Groen Links. De SP geeft net wat minder steun aan de bezetters. 
"Wij" hebben niets geleerd van de periode 1940 - 1945. Waar de Nederlandse overheid destijds (de NSB had de macht) de Nazi's steunde, daar steunt zij nu de bezetters anno 2000 - heden. Immigranten, overwegend levend volgens Islamitsche wetten, die onze samenleving kapot hebben gemaakt. Regering, politie én justitie verlenen actief steun aan de vijand. Er wordt door naïevelingen beweerd dat zij het niet beseffen. Ik kan het niet bewijzen maar ik weet dat zij het willens en wetens doen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten