Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 14 oktober 2017

Green Eagles vs Groene Uilen (bekertoernooi vrouwen senioren) [VOORBESCHOUWING]

In deze ronde zijn er diverse confrontaties tussen ploegen uit de promotie divisie en de tweede divisie. Maar, niet in deze wedstrijd.

Green Eagles is op dit moment de nummer 7 in de promotie divisie. De ploeg uit Maassluis speelde 4 wedstrijden, waaruit het dankzij 2 overwinningen tegenover 2 nederlagen 4 punten behaalde.

Groene Uilen staat op de 8e plaats in die zelfde promotie divisie. De Groningse studentes hebben tot nu toe 2 punten verdiend. Van de 4 door hen gespeelde wedstrijden gingen er 3 verloren en werd er 1 (thuis tegen Landslake Lions) gewonnen.

In de ploeg van Green Eagles ex-eredivisie (Amazone (Utrecht)) speelster Suzanne van Driel. Zij is een center van 201 centimeter lang.

Een andere (voor mij) bekende naam is Willeke Bruins. Uit de wedstrijdverslagen op de site van Green Eagles blijkt dat zij regelmatig de topscorer is van de ploeg. In het seizoen 2015-2016 speelde zij voor Binnenland (Barendrecht), in de eredivisie.

De wedstrijd begint om 19:15 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten