Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 28 oktober 2017

De Groene Uilen / Celeritas vrouwen A vs Hoofddorp vrouwen A [VOORBESCHOUWING]

Zondagmiddag 29 oktober begint om 16:45 uur de wedstrijd Groene Uilen  Celeritas vs Hoofddorp. Dit is een wedstrijd uit de vrouwen promotie divisie.

Het is een zogenaamde 4 punten wedstrijd. Groene Uilen / Celeritas is de nummer 8 en Hoofddorp de nummer 9 van deze competitie. Beide ploegen speelden 4 wedstrijden, ieder behaalde 2 punten. Anders gezegd: 1x winst, 3x verlies.

Het doelsaldo van beide ploegen verschilt nogal. Hoofddorp heeft een doelsaldo van -18. De Groene Uilen / Celeritas heeft een doelsaldo van -67. Het doelsaldo van De Groene Uilen / Celeritas is het minst goede, ofwel het slechtste, doelsaldo van de vrouwen promotie divisie.

De uitslagen van de reeds door hen gespeelde wedstrijden in dit seizoen:

  1. Groene Uilen / Celeritas vs Grasshoppers 38 - 64 
  2. Cangeroes vs Groene Uilen / Celeritas 74 - 51 
  3. Groene Uilen / Celeritas vs Landslake Lions 60 - 57 
  4. Springfield vs Groene Uilen / Celeritas 64 - 43 
Het aantal punten tegen is vergelijkbaar met dat van de andere ploegen in de competitie. De Groningse meiden hebben, getuige de uitslagen, veel meer moeite om punten te scoren. Iets wat anders is dan enkele jaren geleden. Speelsters die (redelijk) makkelijk scoren zijn vertrokken/gestopt: Liesbeth Visser, Bonny Appelman en Marit Siertsema. 

Ik hoop dat het lukt om dit seizoen beter te worden in verdedigen én succesvoller te worden in de omschakeling van verdediging naar aanval!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten