Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 28 oktober 2017

DBL zaterdag 28 oktober 2017

Vandaag 3 wedstrijden. Ik zal straks LIVE verslag doen van de wedstrijd Apollo Amsterdam vs Den Helder Suns?

Jij kunt alle 3 wedstrijden zien middels LIVEstreams:
Scheidsrechters Leiden vs Zwolle: Sinterniklaas, A.A.; Hartog, P.R. den en Kuut, J.

Sergerio "Teddy" Gipson maakt vanavond zijn debuut. In dit interview met Donar tv laat hij weten dat hij zijn gezin, dat woonachtig is in Den Helder, miste.

Scheidsrechters Donar vs BAL: Slooten, van L.; Shouman, M. en Sellering, M. (Maxi).

Eindstand: 82 - 67. Ik lees zelfs 85 - 67 op de site van de DBL. En Apollo heeft het over 85 - 69.

De laatste 2 minuten zijn ingegaan. Stand nog altijd 79 - 65.

Time-out Apollo. 79 - 65. Nog 2 minuten en 15 seconden te spelen.

Dority met 2 vrije worpen en vervolgens Koopman ook 2 vrije worpen benut zorgen voor 4 punten op rij van de Suns. Met nog 2 minuten en 32 seconden te spelen is de stand 79 - 64.

Apollo schiet nog een driepunter raak. Het is Van Ravenstein die 79 - 60 op het scorebord zet. De grootste voorsprong in de wedstrijd tot nu toe.

Apollo wil haar doelsaldo verbeteren?? De stand is nu 76 - 60 na een driepunter van Madanly.

Een eindspurt van de Suns? De stand werd gezet op 71 - 60. Met nog 4 minuten en 27 seconden te spelen. Inmiddels resteren er nog 3 minuten en 23 seconden. De stand 73 - 60.

Time-out Suns: 71 - 58. Nog 4 minuten en 47 seconden te spelen.

De Suns komen iets terug. Nadat het verschil even was teruggebracht tot 9 punten bij de stand 62 - 53 is de stand op dit moment 66 - 53 na een score + bonus van Tristan Enaruna.

Stand aan het einde van het derde kwart: 62 - 47.

De voorsprong consolideert zich. Scores van beide ploegen wisselen elkaar af: 59 - 46.

Madanly benut een bonus vrije worp en zet de stand op 57 - 41. Dority doet wat terug namens de Suns (driepunter) en brengt de stand op 57 - 44.

Apollo heeft de voorsprong iets vergroot. In het derde kwart moet er nog 6 minuten gespeeld worden. De stand is nu 54 - 41 na één rake van twee genomen vrije worpen door McConico.

Bij rust is het verschil 11 punten: 45 - 34.

De voorsprong van de Amsterdammers gaat richting de 10 punten: 43 - 34.

Inmiddels is de stand 38 - 32.

Apollo neemt de wedstrijd onder controle. Van 27 - 25 naar 31 - 25. Suns doet wel iets terug, wat de stand op 31 - 30 zet. Maar dan vergroot Apollo de voorsprong naar 38 - 30.

Bij de stand 25 - 20 zorgt Tjoe de Paula, uit een assist van Alex Laurant, met een driepunter ervoor dat de Suns in het spoor van Apollo blijft.

Stand aan het einde van het 1e kwart: 22 - 20.

Apollo pakt middels een schotje bij de stand 16 - 16 voor het eerst de voorsprong. Dimeo van der Horst zette met een lay-up de stand op 16 - 16. Aangezien er een fout op hem werd gemaakt mocht hij de bonus vrije worp nemen. De kans werd niet benut. Even later wist Rens van Ravenstein met een schotje de stand op 18 - 16 te brengen.

Scheidsrechters: Bochove, A. van; Dam, J. van en Zbikowska, S. (Sylwia)