Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

dinsdag 3 december 2013

Groene Uilen vrouwen A-team vs Den Helder vrouwen A-team

Vanavond, dinsdag 3 december, om 20:15 uur begint de wedstrijd Groene Uilen vs Den Helder in groep C van de combinatie - divisie.

Den Helder staat nu op plaats 2, Groene Uilen op plek 3. Het verschil in punten en doelsaldo tussen beide ploegen is groot. Te groot voor de Groene Uilen om met de tegenstandsters van vanavond van plek te wisselen op de ranglijst. Ofwel: de Groene Uilen maken geen enkele kans op deelname aan de final four.

Maar, dat is voor de Groningse studentes niet van belang. Plaatsing voor de eredivisie is ook geen doel maar ... mocht de ploeg zich kwalificeren dan neemt men de "uitnodiging" aan. Er wordt dus wel voor gespeeld.

De kans dat na de jaarwisseling de ploeg van coach Joyce Siderius - Bolman mee mag doen aan de eredivisie is niet groot. Op dit moment staat, van alle 18 ploegen die meedoen aan de combinatie - divisie, de Groninger ploeg op de 9e plaats. Hetzelfde aantal punten als de Jolly Jumpers uit Tubbergen, maar met een wedstrijd minder gespeeld. (Na vanavond is dat anders.)

Jumpers en Uilen speelden dit seizoen 1x tegen elkaar, in Tubbergen. De Tukkerse meiden wisten die wedstrijd te winnen. Op 14 december spelen beide ploegen tegen elkaar in Groningen.

We zullen eerst vanavond zien hoe de uitslag zal zijn. En, of (ik ben toch een Groninger) de Uiltjes hun kans op kwalificatie voor de eredivisie weten te vergroten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten