Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

donderdag 23 april 2015

1 voor 1 ...

10 wedstrijden moeten we winnen. Iedere gewonnen wedstrijd is goed voor een kruisje. Na de wedstrijd van vanavond hebben we het eerste kruisje te pakken. Een 101 - 66 zege stond er na 4 x 10 minuten op het scorebord. Maar dat is voor de statistieken, het is ... logischerwijs ... scorebodjournalistiek als je dáár op ingaat.
Wát veelzeggender is, is de chemie binnen de selectie! Dat Wright (die tot en met december 2015 niet zal kunnen trainen noch spelen (en wiens contract aan het einde van dit seizoen afloopt)) en Bekkering (die hopelijk in de halve finale terugkeert op het veld) meeleven met hun teamgenoten die spelen, dat is al weken het geval. Dit leverde het TEAM de beker (2e nationale bekerkampioenschap op rij) op.
Vanavond was het publiek, de oplettende toeschouwer, getuige van de (mental) coaching van Lance Jeter én Mark Sanchez aan Benny van der Reijden. Altijd trouw aanwezig op de training, maar weinig spelend, dat geldt voor Benny. In mijn ogen is Benny niet een groot (afgezien van zijn lengte) talent maar ... volgens coach Skelin  werkt hij wel hard en is hij erg loyaal naar het team. Dat geloof ik graag.
In het vierde kwart, waarin Van der Reijden het parket mocht betreden, wist hij drie scores op rij te maken. En dat waren niet eens open schoten. De sfeer in de ploeg is geweldig. Als we de zaken dan technisch én tactisch goed doen, dan is 'the sky the limit' en kunnen we ook in deze play-offs heel ver komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten