Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 11 april 2015

Vreugde na verlies

Wat een explosie van vreugde vanavond in het Willem-Alexander sportcentrum net nadat het eindsignaal had geklonken. Alsof een van beide ploegen zojuist kampioen was geworden. Dát was echter niet het geval.De ploegen die elkaar vanmiddag/-avond troffen zouden elkaar overigens nog kunnen tegenkomen in de finale. De Groene Uilen (vandaag thuis spelend) stond voor de wedstrijd op de 1e plaats van de promotiedivisie. De tegenstanders, Red Giants uit Meppel, stonden op de 2e plaats. Op een achterstand van 2 punten.De gasten uit de zuid-westhoek van Drenthe wonnen de wedstrijd met 55 - 61. Het was echter voor de Groene Uilen voldoende om de eerste plek te behouden.De uitslag kwam behoorlijk uit de lucht vallen. Letterlijk. In de slotseconden nam Mark-Peter Hof een schotpoging (van achter de driepuntslijn). Ja ... raak! Een driepunter! Het verschil was daarmee van 9 punten teruggebracht tot 6 punten. Dankzij deze score verdient hij de onderscheiding 'mvp van de wedstrijd'.


Teleurstellend, correctie: irritant, was het optreden van de beide scheidsrechters. Zij waren veel te veel bezig met de aandacht op zichzelf vestigen. Walgelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten