Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 12 april 2015

Binnenland vrouwen 1

De ploeg die dit seizoen 2 prijzen pakte (final four + nationale beker) is zaterdagavond met 3 - 1 uitgeschakeld in de play-offs.

Jammer voor de club uit Barendrecht waarvan deze ploeg haar thuiswedstrijden in Rotterdam (topsportcentrum) speelde. Voor de toekomst nog weinig hoop. Mede door sponsorproblemen is de club genoodzaakt om ook dit team weer in Barendrecht te laten spelen. Echter is het nog de vraag of men volgend seizoen wel meedoet aan de vrouweneredivisie.

Zo niet: waar ligt dan de toekomst van Zera Butter? (De beste speelster van deze ploeg) Lions Landsmeer is ambitieus. Voor nu én de toekomst. Als deze club zich wil blijven ontwikkelen (en ook Europees mee wil doen) zou het wenselijk zijn om Zera Butter te contracteren.

Voeg daar nog 1 of 2 speelsters (o.a. Rianne de Roos) aan toe, en de ploeg krijgt inside ook meer mogelijkheden. Fieke Ligthart kan dan meer op de '4' spelen, wat mijns inziens beter bij haar past. Tweede kandidate: een ex-speelster van Binnenland te weten Natalie van den Adel. Het lijkt mij heel prettig om op de 2 en 3 (of 3 en 4) te beschikken over lange meiden met een goed schot zoals Van den Adel en Beld (Sharon).

Lions heeft zich, ten koste van Binnenland, geplaatst voor de finale van de vrouweneredivisie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten