Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

woensdag 1 april 2015

Come-back Reed is oude tweet

Ik las zojuist een bericht op Twitter "Travis Reed keert per direct terug bij Donar. Hij zal a.s. zaterdag tegen Den Bosch al meespelen!". Dit is, zo neem ik aan, een oud bericht.

Reed keerde in het seizoen 2008/2009 terug bij Donar.


Aan het einde van dit seizoen zou er wel eens een bericht kunnen komen over de terugkeer van een of meer spelers uit de ploeg van vorig jaar.

Jason Dourisseau (de captain van die ploeg) is nog altijd bezig om de Nederlandse nationaliteit te krijgen. Hij heeft zich deze week verloofd met de vrouw die al jaren zijn vriendin is (in bijgaand filmpje zie je haar in een tenue van de club waarvoor JD nu speelt: JD in Würzburg).

Over een andere speler wordt ook gesproken. Diens huidige rol zou hem wel eens minder goed kunnen bevallen dan de rol die hij had bij Donar.

We wachten het maar af. Er valt denk ik een mooie ploeg samen te stellen met spelers uit het seizoen 2013/2014 én het seizoen 2014/2015.

Jeter, Sanchez, Cunningham, Wright, Mladenovic, Clark en Veenstra uit de huidige ploeg.
Dourisseau en ? uit de ploeg van het vorige seizoen.
Bekkering, Koenis en Bouwknecht uit de selectie van dit én het vorige seizoen.
En nog een nieuweling (laten terugkeren op het oude nest)?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten