Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 30 november 2017

Aris vs Donar blijft 20 - 0

Het DBL-bestuur heeft de 20 - 0 uitslag van de wedstrijd Aris vs Donar gehandhaafd. Of de advocaat van het DBL-bestuur haar werk beter heeft gedaan dan de advocaat van Donar is mij niet bekend.

Ik blijf het van het DBL-bestuur een slechte beslissing vinden! Hoe naleving van de spelregel nu verder gecontroleerd moet worden TIJDENS wedstrijden is mij nog niet duidelijk.

Updates:

  1. er komt geen proces waar advocaten bij betrokken zijn 
  2. als een ploeg met 5 buitenlanders tegelijk speelt dan zal er door scheidsrechters noch commissaris worden opgetreden. Wanneer het DBL-bestuur echter op de hoogte wordt gebracht van de overtreding volgt een 20 - 0 c.q. 0 - 20 uitslag. 
Voor BAL is de gang van zaken teleurstellend. Nét als Apollo (Amsterdam) én Rotterdam. 

Hoewel Donar geen zege behaald is het voor het DBL-bestuur tóch een afgang. Zij komen met een regel waar scheidsrechters en commissarissen niet aan mee willen werken. Voor de competitie is dit zeer slecht. Zo is men wéér 1 stap dichterbij het einde van de DBL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten