Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

maandag 6 november 2017

Le Portel vs Donar [VOORBESCHOUWING]

De 4e speelronde. Nummer 1 (Le Portel) ontvangt de nummer 2 (Donar). Er staan 3 ploegen na 3 gespeelde wedstrijden op 2 overwinningen tegenover 1 nederlaag. Op basis van het huidige doelsaldo is dit de stand:
  1. Le Portel 3 gespeeld, 2 gewonnen, 1 verloren, +60 
  2. Donar 3 gespeeld, 2 gewonnen, 1 verloren, +33 
  3. Antwerp Giants 3 gespeeld, 2 gewonnen, 1 verloren, -7 
  4. Bosna 3 gespeeld, 0 gewonnen, 3 verloren, -86 
Ik verwacht dat, net als vorig seizoen, de resultaten van de zwakste ploeg worden geschrapt. Bosna doet het in mijn ogen heel slecht. Op YouTube, in de chat, zei een supporter van Bosna dat de ploeg de wedstrijden in het Europe cuptoernooi slechts gebruikt als voorbereiding op de wedstrijden van de Adriatische competitie. (Zou jij niet meer leren als jij beter jouw best doet?) 

Le Portel en Donar speelden al een wedstrijd tegen elkaar. De thuiswedstrijd (in Leek) eindigde in 77 - 72, kortom: winst voor Donar.

Le Portel speelde 2 thuiswedstrijden, en wel tegen Antwerp Giants (94 - 79) en Bosna (101 - 51).

De wedstrijd is op tv te volgen (Podium tv) en middels een LIVE-stream.

Om kans op plaatsing voor de 2e ronde zo groot mogelijk te houden is het van belang dat Donar deze uitwedstrijd wint. 

Hopelijk is Jason Dourisseau goed hersteld van de griep! In Den Helder was hij niet aanwezig. Welke inbreng heeft Sergerio 'Teddy' Gipson?

De marge had in Leek groter kunnen (en moeten) zijn. Ik ga niet mee in het pessimisme dat wij niet kunnen winnen in Le Portel. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten