Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 11 november 2017

Romy

1 jaar cel, maximaal 7 jaar jegud-tbs en wellicht nog levenslang tbs. Het is de beloning voor de idiote etterbak die de 14-jarige Romy verkracht en vermoord heeft.

Walgelijke figuren wuiven alle onvrede weg en zeggen dat het vuil stuk vreten de maximale straf opgelegd heeft gekregen. Daarmee niet ingaand op de frustratie dat de straf geen straf is en dat de wet dus aangepast moet worden.

1 jaar all-inclusive, 7 jaar in een luxe jeugdherberg en vervolgens levenslang in een belvilla. Dagelijks knutselen, dagelijks een potje seks (met bezoek of een verpleegster), regelmatig een portie drugs, kost & inwoning die gratis is voor de bewoner maar die de samenleving heel veel geld kost. Pure geldverspilling. Niemand wordt er beter van.

Zo'n kakkerlakje had in de afgelopen jaren heel anders begeleid moeten worden. Als wordt geconstateerd dat hulp niet werkt, en iemand potentieel zo'n gevaar vormt mag die zich niet vrij bewegen. Die moet jij een dodelijke injectie geven om daarmee de maatschappij uit haar lijden te verlossen.

Politiek & rechtspraak zijn alle realiteitsbesef verloren. Waarom? Omdat al die mensen die terecht klagen over waardeloze wetten en rare rechtspraak herhaaldelijk op de verkeerde partijen stemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten