Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

maandag 27 mei 2013

Ingrid Visser

Ze is, samen met haar partner, inmiddels gevonden. Dood. Vermoedelijk vermoord. Een officiële vaststelling (op basis van dna) moet nog plaatsvinden maar eigenlijk gaat iedereen er al vanuit dat een van de twee gevonden lichamen Ingrid Visser betreft.

Ingrid Visser was een speelster van de nationale volleybalselectie van Nederland. Samen met haar partner was ze naar Murcia gereisd. En, daar is het paar waarschijnlijk iets gruwelijks overkomen. Een roofmoord.

Spanje is toch een land vriendelijk voor sporters? Maar niet voor buitenlandse sporters? Of Visser werd niet herkend? (Hoe populair is volleybal in Spanje?)

Dat je een sporter enkele weken onderdak geeft gedurende de play-offs dat snap ik! Zie de film “Celtic Pride” waarin twee fans van de Boston Celtics besluiten om de sterspeler van de Utah Jazz te dwingen om bij hen te komen logeren. (Aan het einde van de film doen ze hetzelfde met een footballspeler.)

Overigens zie ik de status van sporter als reden voor meer bekendheid maar niet als reden om het erger te vinden dan van een ander mens. Het is een slechte zaak dat er sprake is van risicogebieden als het gaat om vakantiebestemmingen.

Wat ik zeker hoop is dat er niet een of andere gek zich meldt met de leugen dat hij Ingrid Visser en haar partner weer tot leven kan wekken! Dat gebeurde vorige week in de zaak van de twee broertjes. Zeer triest dat er zulke maffe figuren rondlopen!

Misschien deze zot naar Peru sturen met de opdracht om Stefanie Flores tot leven te wekken. En als het hem niet lukt dan mag hij voor de rest van zijn leven een slaapkamertje delen met Joran van der Sloot. Ook al vindt Joran dat hij na 20 jaar zijn huidige appartement wel mag verlaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten