Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

vrijdag 31 mei 2013

Nieuwe coach, nieuwe club

Clubs zijn druk bezig met het contracteren van een coach. Soms is dat een nieuwe coach, soms krijgt een coach contractverlenging.

Leiden gaat door met Toon van Helfteren, Aris weet nog niet of het doorgaat in de DBL (Zo ja, dan is nog niet bekend wie de coach zal zijn? Vermoedelijk Erik Braal als hij niet ergens anders een contract tekent of besluit tot een sabbatical.), Den Bosch heeft Sam Jones gepromoveerd van assistent-coach tot hoofdcoach (opvolger van de vertrokken Raoul Korner), GasTerra Flames wil Ivica Skelin contracteren maar die krijgt voorlopig geen werkvergunning (Gehoord dat men vindt dat hij onvoldoende heeft gepresteerd bij Flames en ook daarvoor, en dat er ook geschikte Nederlandse coaches beschikbaar zijn. Daar ben ik het zeker mee eens! Ik heb graag Erik Braal als coach van DONAR.), Zwolle zal (vermoed ik) doorgaan met Herman van den Belt, Den Helder Kings heeft in de loop van het afgelopen seizoen met Jean-Marc Jaumin een contract voor de komende 4 seizoenen afgesloten, Wierd Goedee wordt gelinkt aan Magixx Wijchen, Niels Vorenhout is de nieuwe coach van bs Weert, Hakim Salem lijkt kandidaat te zijn om de nieuwe coach te worden van Apollo en Ferry Steenmetz wordt genoemd als nieuwe coach van Rotterdam basketball college.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten