Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 23 mei 2014

Best of three

Omdat de 4e wedstrijd van de finaleserie werd gewonnen door het Bosche SPM Shoeters is de stand nu 2 - 2 in wedstrijden. Dit betekent dat beide ploegen nog zeker 2 wedstrijden zullen moeten spelen om te bepalen wie de kampioen van het seizoen 2013/2014 wordt.

Spelers en coaches stellen dat details beslissend zijn. Nou, dat zijn dan wél forse details! Verdedigen, rebounds pakken, hard werken ... allemaal facetten die bepalend zijn voor winst. Onderdelen van het spel waarin Donar in wedstrijd 4 tekort schoot. Een uitslag van 75 - 61 is zeer veelzeggend: Donar heeft veel te veel punten toegestaan aan de Bosche formatie!

Op dit moment is Donar qua scores zelf te afhankelijk van Cashmere Wright. Het is leuk dat hij punten bijdraagt maar het zou wel fijn zijn als ook andere spelers weten te scoren.

Aan Bosche zijde minder uitschieters maar wel meer spelers in de dubbele cijfers.

Zondagmiddag vanaf 15:00 uur wedstrijd 5 in MartiniPlaza (bijnaam DONAR Dome).

Als 'DONAR' wint kan het vervolgens in de 6e of 7e wedstrijd kampioen worden. Als 'DONAR' verliest, dan is de kans groot dat Den Bosch vervolgens na 6 wedstrijden de titel heeft gepakt (door vervolgens in de Maaspoort te winnen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten