Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 3 mei 2014

Groene Uilen zetten eerste stap naar finale

Het mannen A-team van de Groene Uilen probeert zich, over een tweeluik in de halve finale, ten koste van het Utrechtse Cangeroes te plaatsen voor de finale van de mannen promotiedivisie.

Vanmiddag zette de ploeg een eerste stap die vertrouwen geeft. In de reguliere competitie verloren de Groninger 'studenten' beide confrontaties: 83 - 90 respectievelijk 72 - 71.

De marge vanmiddag is niet groot maar zeker wel hoopgevend: 8 punten verschil. (Dat was het dubbele van mijn voorspelling. Hierdoor won ik geen seizoenkaart voor het volgende seizoen (helaas) maar voor de kansen op het kampioenschap erg fijn!)

Volgende week gaat de ploeg van coach Hans Nieboer proberen om de 75 - 67 score veilig te stellen, en zich te plaatsen voor de finale. Kijkend naar de spelers van de Groene Uilen dan hebben de jongere mannen beduidend meer potentie dan de spelers van Donar under 20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten