Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 30 mei 2014

Wachten, wachten, wachten

Nog een paar dagen en dan is het seizoen 2013/2014 ten einde. Hoe het seizoen sportief gezien zal zijn is nog niet bekend. Dat is puur afhankelijk van de 7e wedstrijd van de finaleserie: bij winst is het een goed seizoen geweest, bij verlies een slecht seizoen. Niets daar tussen in.

Financieel gezien is het een zeer slecht seizoen.

Organisatorisch lijkt het ook niet goed. Er is nog geen voltallig bestuur, er is nog geen raad van toezicht.

Wat ook tegenvalt: er is nog geen nieuwe hoofdsponsor.

Wie moet je het verwijt maken dat er nog geen voltallig bestuur is, en ook geen raad van toezicht? De kandidaten die het hebben laten afweten? Nee! Als bestuurslid of lid van een raad van toezicht loop je het risico om hoofdelijk aansprakelijk gesteld te worden voor financiƫle schade van anderen. Ook al is dat veroorzaakt voor jouw aantreden. Het is jouw verantwoordelijkheid om te weten welk avontuur je aangaat en waar je instapt. Wanneer die duidelijkheid niet verkregen kan worden ... Lijkt me niet dat dit aan de kandidaten ligt. Er is nog altijd geen akkoord gegeven voor het jaarverslag!

Op zeer korte termijn zijn we toe aan een feest op de Grote Markt (Daar wachten we al veel te lang op! Zowel in dit seizoen als dat we al te lang geen kampioen meer zijn geworden: dat moeten we namelijk ieder seizoen zijn!). Op lange termijn willen we van onze club blijven genieten, daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Voorwaarden waar nu niet aan wordt voldaan. Hopelijk komt er volgende week een golf van goed nieuws!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten