Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 7 april 2017

Donar vs Rotterdam [VOORBESCHOUWING]

Zaterdag 8 April 2017. De laatste wedstrijd van het reguliere seizoen. Gelukkig voor beide ploegen volgt er daarna nog de play-offs.

Én hopelijk doen beide ploegen ook volgend seizoen mee in de DBL. Want ... ook nu is het weer de vraag welke ploegen er in het nieuwe seizoen nog bij zijn.

Uitbreiding van de eredivisie (per 2018/2019) is een belachelijk slecht idee. Het toevoegen van ploegen is alleen verstandig als nieuwe ploegen het niveau van de bestaande top hebben. Maar, de verwachting is juist dat zij nog zwakker zullen zijn dan de ploeg die op dit moment het zwakst is.

Donar en Rotterdam zullen deze wedstrijd, waarin er voor beiden niets meer te winnen valt, voorbereiden op de play-offs. Mogelijk komen zij elkaar in de halve finale tegen. Vorig seizoen speelden zij tegen elkaar in de kwartfinales. (2 - 0 winst voor Donar.)

Rotterdam verloor afgelopen donderdag in eigen hal van Zwolle. Verschil tussen beide ploegen: Rotterdam was afhankelijk van individuele kwaliteit, Zwolle speelde als team.

Donar won afgelopen dinsdag in en tegen Weert. Het werd een eenvoudige zege voor Donar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten