Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

dinsdag 11 april 2017

Slagter, Pasalic en een hoofdsponsor

Inside - Donar was vanavond interessant.

Vorig jaar was er al aandacht voor de spelregels (met Antio Sinterniklaas als gast). Dat was nu (opnieuw met Sinterniklaas (de scheidsrechter van het jaar volgens coaches en pers) als gast) ook het geval. Maar ... er was meer.

Erik Braal gaf een zeer interessante presentatie over het spel van de ploeg (met name over schoten). Prachtig om te zien en horen welke software daarbij als hulpmiddelen worden gebruikt.

Jannes Stokroos (de voorzitter) vertelde, als antwoord op een vraag, dat men nu nog niet zo actief zoekt naar een hoofdsponsor. De club is/was hier nog niet klaar voor. Budgettair gezien is het prijskaartje ongeveer € 200 000. Of dit een vast bedrag is of een basisbedrag met premies is iets waar club en geïnteresseerde over kunnen onderhandelen.

De 1e vraag werd, naar aanleiding van de 'gold card' die de club wil introduceren, gesteld aan Arvin Slagter "Hoe lang blijf jij bij Donar spelen?". Arvin gaf als antwoord dat Drago Pasalic en hij beiden hun contracten met 2 seizoenen hebben verlengd. Goed nieuws!

Met deze twee ervaren spelers is de kern nu gevormd. Wie blijven er nog? Dat is een kwestie van afwachten maar er werd vanavond wel gezegd dat ook voor een winnend team verandering (verloop van spelers) goed is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten