Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

dinsdag 18 oktober 2016

Aris vs B.S. Leiden [VERSLAG]

Aris toonde in de 1e helft niet kansloos te zijn tegen B.S. Leiden. Of, Leiden is geen sterke ploeg. Het is maar hoe je het bekijkt.

Kwartstanden:

  1. 13 - 20 
  2. 32 - 39 (19 - 19)
  3. 46 - 50 (14 - 11) 
  4. 60 - 62 (14 - 12) 
Maar de ploeg van coach Klaas Stoppels deed zichzelf pijn. Slordig spel leidde tot balverlies, en dat had weer simpele scores van Leiden tot gevolg.

Het spelbeeld in deze 1e helft bevestigde wat een ieder toch al wist? Dat Jordan Gregory de bepalende speler is van deze Aris-ploeg. Zijn ploeg is zeer afhankelijk van zijn scores, en dus neemt hij veel schoten. Dit levert driepunters op maar niet altijd. En bij een misser is er niet altijd een rebound. De meeste rebounds worden gepakt door Craig Osaikhwuwuomwan.

Bij Leiden zijn de scores meer verdeeld (op dit moment Voorn & Koenis ieder 13 punten; Draper 10 punten). Het spel wordt goed verdeeld door Cashmere Wright (4 assists, 1 steal, 0 turnovers) tot nu toe.

Leuke pot, close game. Stand nu (bij time-out van B.S. Leiden): 55 - 54.

Zowel Aris als Leiden knoeien er lustig op los. Het ene puddingschot lost het andere knullige balverlies af. Slecht georganiseerde aanvallen van beide ploegen, slechte schoten, passes die vaker niet dan wel aankomen.

Een driepunter van Dexter Hope mocht niet baten voor de Leeuwardenaren. 60 - 62 voor Leiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten