Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 20 oktober 2016

Leidse hal

Dat B.S. Leiden haar huidige wedstrijd speelt in een kippenhokje dat absoluut afgekeurd zou moeten worden door de FEB, dat mag inmiddels toch wel als bekend worden verondersteld?

Het is typerend dat de FIBA wél (zij het erg laat!) tot de conclusie is gekomen dat het bouwvallige nestkastje geen acceptable locatie is voor basketballwedstrijden (misschien wel als onderkomen voor bingoclub "de huismussen"?) maar dat de FEB dat na een decennium nóg niet inziet.

De Leidse club heeft al aan de gemeente gevraagd om een nieuw onderkomen. Ik zeg: de gemeente zou wel toestemming mogen geven om een nieuwe hal te laten bouwen maar dient hier geen cent aan mee te betalen. Als B.S. Leiden een hal wil zal zij die zelf moeten bekostigen.

Uitzondering: wanneer het een complex betreft wat hoofdzakelijk voor onderwijs wordt gebruikt is betaling door de overheid wél toegestaan. Maar in dat geval dient B.S. Leiden voor gebruik een huurprijs te betalen die marktconform is.

De bouw van een hal, ten gunste van een middelbare school, zal niet voor 2020 plaatsvinden? Op het Leidse gastenboek valt dit bericht te lezen.

Wat door alle andere clubs uit de DBL zou moeten worden tegengehouden is dat vanaf heden er nog wedstrijden worden gespeeld in het kistje waar tot nu toe gespeeld wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten