Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 28 oktober 2016

b.c. Apollo vs Katjing, Jackpot, Kassa?

Triple Double het sportmarketingbedrijf heeft afgelopen zomer de Bossche basketballclub die vorig seizoen nog actief was onder de naam Shoeters overgenomen en omgetoverd in een besloten vennootschap (B.V.).

Vandaag las ik dat er waarschijnlijk een nieuwe hoofdsponsor is gevonden. Mogelijk zal deze sponsor zijn naam verbinden aan de basketballploeg die valt onder het beheer van de B.V. Triple Double. Op dit moment speelt de B.V. onder een naam die zij 'geleend' hebben van een club uit Bunschoten - Spakenburg. Onder het motto: beter goed gejat dan slecht bedacht.

Ik heb inmiddels gelezen dat dit het debuut was voor Antwan Scott. Deze point-guard, afkomstig uit de U.S.A., speelde afgelopen zomer voor de Denver Nuggets. Of de Bosschenaren goud in handen hebben met Scott? Ik denk dat dit nog niet beoordeeld kan worden. Conclusie na de wedstrijd tegen Apollo, gespeeld in Den Bosch, is wel dat de ploeg van coach S. van der Holst 5 op een rij heeft.

Dat lukt met dat spel niet. Daar heb je aan 4 voldoende om te winnen. Als jij tenminste jouw tegenstander voor bent. Of de Amsterdammers de gelukkigste hand hebben gehad weet ik niet. Winst was er vanavond in ieder geval voor hen. Dit betekent hun tweede zege in de reguliere competitie van dit seizoen.

De huidige stand in de DBL:

  1. Donar (Groningen) 4 gespeeld, 4 gewonnen 
  2. Leiden 4 gespeeld, 4 gewonnen 
  3. Landstede (Zwolle) 4 gespeeld, 4 gewonnen 
  4. Apollo (Amsterdam) 4 gespeeld, 2 gewonnen, 2 verloren 
  5. Rotterdam 3 gespeeld, 1 gewonnen, 2 verloren 
  6. Aris (Leeuwarden) 4 gespeeld, 1 gewonnen, 3 verloren 
  7. Weert 4 gespeeld, 4 verloren 
  8. Den Bosch 5 gespeeld, 5 verloren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten