Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

dinsdag 18 oktober 2016

Donar vs Aris [VOORBESCHOUWING 2]

Ja, het hoogtepunt van deze week moet nog plaatsvinden: Donar vs BCM Gravelines. De 1e groepswedstrijd van het toernooi om de Europe cup.

Winst is, met het oog op de wedstrijd Limburg United vs Donar op 25 oktober, van groot belang. Want ... 1. de "Fransen" zijn nu nog niet op elkaar ingespeeld, 2. de "Belgen" verloren vanavond met 100 - 85 in Körmend (Hongarije).

Maar, a.s. zondag (23 oktober) is 's avonds (nou ja, de tip-off is 's middags om 17:30 uur) de wedstrijd Donar vs Aris. Het is voor Donar de 4e competitiewedstrijd in de DBL van het huidige seizoen.

Vanavond speelde Aris in Leeuwarden tegen Leiden. Het was geen goede wedstrijd. Vermakelijk ook niet. Tenzij geknoei leuk is om te zien. De uitslag van deze wedstrijd was 60 - 62.

Dankzij de overwinning staan de Leidenaren, net als Donar, op 3 overwinningen na 3 gespeelde wedstrijden. Ons doelsaldo is beter.

Donar en Aris speelden in het voorseizoen al eens tegen elkaar. Op de open dag van Donar. Aris beschikt over 2 voorname wapens: de scores van Jordan Gregory en de rebounds van Craig Osaikhwuwuomwan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten