Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

woensdag 26 oktober 2016

Justin Watts nieuwe medewerker Triple Double Den Bosch

De Bossche basketball B.V. Triple Double heeft een nieuwe medewerker: Justin Watts. Hij is aangenomen voor de functie van shooting-guard.

Watts (26 jaar) genoot een deel van zijn basketballopleiding aan North Carolina university (Tar Heels). Vervolgens speelde hij voor de volgende clubs:

  • Rockhampton Rackets (2013) 
  • Mineros de Caborca (2014) 
  • Takamatsu Five Arrows (2014 - 2015) 
  • Defensor sporting, Uruguay (2015) 
  • Vaqueros de agua prieta, Mexico (2016)
Hoeveel extra geld wordt er in deze BV gepompd? Waarom geen center recruteren? Hoe zuur voor Marcel Aarts. De center kreeg te horen dat er geen geld voor hem is omdat men graag een Amerikaan (hij veronderstelde dat dit een center zou zijn) wilde contracteren.

De BV contracteerde al een Amerikaan (point-guard). Maar ook deze medewerker (Antwan Scott) heeft nog geen productie geleverd. Hij wordt ook nog niet genoemd in het overzicht van teamleden.

Wat gaat dit betekenen voor Bouwknecht en Lietmeijer? Zoals het nu lijkt blijven de 'oudjes' Wessels en De Pagter wél veel minuten spelen, maar zullen de jonge Nederlandse guards speelminuten moeten inleveren.

(Al wordt Lietmeijer ook omschreven als small-forward. Maar, zodra Kees jr. Akerboom dan weer fit is, zal Valentijn toch minder minuten gaan spelen.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten