Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

woensdag 19 oktober 2016

Donar vs Gravelines (voorbeschouwing [UPDATE])

Het Dagblad van het Noorden meldt dat Jason Dourisseau (2 weken niet beschikbaar vanwege een beenblessure (daar heeft hij nu 1 week last van (ontstaan tijdens warming-up voor de wedstrijd tegen Weert?))) en Arvin Slagter (4 tot 6 weken niet beschikbaar vanwege een knieblessure (kampt hier nu 4 à 5 weken mee?)) vanavond niet inzetbaar zijn.

Tjoe de Paula speelde tegen Apollo al weer mee, en zal dat vanavond tegen BCM Gravelines ook doen.

Stefan Mladenovic ontbrak in Amsterdam (tegen Apollo) wegens ziekte. Hij trainde deze week weer mee. Waarschijnlijk zal hij dan ook vanavond spelen.

Bas Veenstra heeft deze week niet getraind vanwege griep. Hij zal vermoedelijk vanavond niet spelen.

Wie zullen er starten? Zekerheidjes lijken mij Jeter, Cunningham, Fieler & Pasalic. Het is mijn verwachting dat Smith van de bank komt (en wij niet groot beginnen). Maar wie vult de laatste plek in de starting-five op? Tjoe de Paula of Stefan Mladenovic?

De Paula heeft de laatste wedstrijd nog gespeeld, hij speelde tegen Tartu meer minuten dan Mladenovic, hij is beter gewend aan de spelsystemen?

Mladenovic speelde mijns inziens beter tegen Tartu. In mijn ogen is hij een betere speler (sneller, verdedigend sterker, meer gogme). Zijn inzetbaarheid op meerdere posities kan een reden zijn om hem te laten invallen op de positie waar dat gezien het spelbeeld het meest nodig is.

Beelden van de training van BCM Gravelines: https://twitter.com/BCMBasket/status/788672998437969920

Geen opmerkingen:

Een reactie posten