Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

woensdag 12 oktober 2016

Misgunnen?

Diverse personen uit kampen als Leiden en Den Bosch doen aan stemmingmakerij (in negatief opzicht) als het gaat om Donar. Zo vraagt men zich hardop af hoe lang Andrew Smith nog speler blijft van Donar. Volgens hen is Erik Braal wel klaar met hem. (Waar is die conclusie op gebaseerd? Op één moment tijdens de wedstrijd Den Bosch vs Donar?)

Als Donar niet goed speelt dan wordt dat door sommigen (die verder geen affiniteit hebben met Donar) schijnbaar enorm verheerlijkt.

Vreemd? Nou, in ieder geval niet onverwacht. Als je, zoals Donar dit seizoen, zo favoriet bent volgens anderen dan is men verheugd over iedere misstap. Geniet men van iedere tegenslag (in de hoop dat problemen groter worden). Het is ook typisch Nederlands! In plaats van te bedenken hoe de rest zich kan verbeteren zoekt men iets bij de favoriet om over te zeiken.

Wat dat betreft kan Donar het in Europa ook niet goed doen volgens deze personen. Haalt de ploeg de volgende ronde dan is dat slecht voor de nationale competitie (want de ploeg wordt dan nog beter), verliest de ploeg veel dan is dat slecht voor het Nederlandse basketball (minder punten voor de FIBA-ranking).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten