Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 7 december 2012

DONAR vs EBBC [voorbeschouwing]

Sneeuw en weder dienende wordt morgenavond (zaterdag 8 december) in de Groningse Martiniplaza de wedstrijd GasTerra Flames vs EiffelTowers Den Bosch gespeeld.

Een subtopper in de DBL. Den Bosch is de nummer 2 van de ranglijst, Groningen is de nummer 3.

Aan Bosche zijde 2 ex-Groningers: Kees Akerboom jr. (onder coach Ton Boot) en Matt Bauscher (onder coach Marco van den Berg).

Deze week werd bekend dat Eiffel stopt als sponsor van de Bosche basketballclub. Zou men al het geld gaan investeren in de nationale zwemploeg? (Van de zeemeermin uit Sauwerd, Ranomi Kromowidjojo) Gaan ze de nationale basketballploeg steunen? Of denken ze: laten we die basketballorganisatie uit Groningen eens voor enkele jaren gaan sponsoren. Hangen we een bord 'Eiffel' aan d' Oale grieze (hebben die Stadjers ook een Eiffeltoren), is er na EiffelTowers Nijmegen en EiffelTowers Den Bosch een club met de naam EiffelTowers Groningen.

In Den Bosch werd het enkele weken geleden 64 - 68. Winst dus voor de ploeg van Hakim Salem. Vervelend was het dat Rogier Jansen in die wedstrijd geblesseerd raakte aan zijn kuit en twee weken niet kon spelen.

Gisteravond deed Jansen ongeveer 20 minuten mee, en speelde daarin behoorlijk. Ik zeg behoorlijk omdat de prestatie van de ploeg als geheel ronduit zwak was. Jansen werd vorig seizoen kampioen met Den Bosch.

Als we de kachel niet te hoog stoken kunnen we 3 sneeuwpoppen op het veld zetten. Slechter dan met 3 scheidsrechters kan het, gezien de wedstrijd Flames / Donar vs Landstede basketball / Hammers niet gaan.

Denk om je winterbanden enneh ... vat geen kou boy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten