Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

woensdag 12 december 2012

Groninger basketballweek

Na diverse berichten van supporters ("De kaartverkoop voor de Groninger basketballweek verloopt erg moeizaam! Er zijn nog maar een paar honderd kaarten verkocht!") heb ik zojuist maar eens gekeken.

Het vak NB is helemaal uitverkocht. (Of gewoon niet beschikbaar? Maar, de mensen die daar een seizoenkaart hebben? En een passe-partout hebben gekocht? (Maar nog niet ontvangen.) Mogen die dan op de hoofdtribune plaatsnemen zonder het risico te lopen daar weggestuurd te worden?)

In het vak ZB zijn ongeveer 10 kaarten verkocht. En op de hoofdtribune honderd? Het bovenste deel van de tribune is óf uitverkocht óf niet beschikbaar. Ik gok op het laatste.

De organisatie koos voor 2 verschillende voordeel regelingen: 1. seizoenkaarthouders mochten met korting een passe-partout kopen. 2. niet seizoenkaarthouders konden dagkaarten of passe-partouts kopen met een vroegboek korting. Waarom geen vroegboekkorting voor seizoenkaarthouders? Mogelijk had dit de interesse nog net wat meer bevorderd.

Een prachtig evenement maar de prestaties van GasTerra Flames zijn matig. Fans zijn zo teleurgesteld dat ze de ploeg niet zo interessant meer vinden. In dure tijden valt een weekje basketball dan al gauw af. Hoe sneu dat ook is.

Flames dient zich hier goed bewust van te zijn. Als de landstitel niet wordt gewonnen, dan moet de prijs voor een seizoenkaart fors verlaagd worden. Voor het bedrag wat men nu per persoon kwijt is verwacht het immer kritische legioen niets minder dan het kampioenschap én de beker. De nationale beker gaat men dit seizoen zeker niet winnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten