Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

maandag 7 november 2016

DBL programma 12 en 13 november


  • 12 november 19:30 uur BS Weert (8) vs Den Bosch (7) 
  • 12 november 20:00 uur Aris Leeuwarden (6) vs Apollo Amsterdam (4) 
  • 12 november 20:00 uur Leiden (3) vs Landstede Zwolle (1) 
  • 13 november 15:00 uur Donar (2) vs Rotterdam (5)
Zal Weert dit seizoen een wedstrijd gaan winnen? Lukt het dit weekend tegen Den Bosch (dat inmiddels wel een wedstrijd gewonnen heeft maar zeer slecht spel laat zien)?

Kan Aris deze thuiswedstrijd winnen na een onnodige nederlaag in en tegen Den Bosch? Hoe zwak is Aris (nog geen goede wedstrijd van hen gezien)? Lukt het Apollo de vierde overwinning op rij te boeken? (En op gelijke hoogte te komen met Leiden? (Mits Leiden verliest van Landstede Zwolle.))

Hoe verhouden deze ploegen zich nu tot elkaar? Kan Leiden bij Landstede en Donar blijven of moet zij (voorlopig) afhaken? Lukt het Landstede om de kopppositie te verstevigen met een overwinning in Leiden of zien zij Donar qua punten op gelijke hoogte komen? (Mits Donar wint van Rotterdam.)

Weert vs Den Bosch: de Nieuwe Helden bezitten in mijn ogen een ploeg met meer kwaliteit in de basis vijf. De bank is van beide ploegen niet geweldig. Weert is in de diepte wellicht sterker maar niet goed genoeg om het kwaliteitsverschil van de starting-fives te compenseren. Den Bosch boekt haar tweede overwinning op rij.

Aris vs Apollo: Aris zal revanche op zichzelf willen nemen en dat komt Apollo denk ik niet slecht uit. De Mokummers zullen de hele wedstrijd moeten blijven knokken en zijn dan op hun best. Hoewel beide ploegen niet sterk zijn, schat ik de Amsterdammers in als de betere ploeg.

Leiden vs Zwolle: Jessey Voorn besloot in de zomer te vertrekken bij Landstede. Waarom? Leiden is echt geen betere ploeg dan Landstede. Ongerust of de Zwolse club in het nieuwe seizoen een goede ploeg zou hebben? Winst voor Landstede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten