Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 17 november 2016

Forward Rotterdam vs Apollo Amsterdam

In de oefencampagne ontmoetten beide ploegen elkaar 2x (1x in Amsterdam en 1x in Rotterdam). In tegenstelling tot wat een verslaggever van Rotterdam beweert: beide ploegen wonnen ieder een oefenwedstrijd.

De verslaggever (maar ook een schrijver van een artikel dat is gepubliceerd op de website van de DBL) doet er alles aan om het Nederlandse basketball te smoren. Hij heeft het over een k.... k..........! Rotterdam vs Amsterdam is in het Nederlandse basketball géén traditionele ontmoeting tussen topploegen. Waar die liefkozing op slaat is mij een raadsel maar ik heb, gezien de benaming van het Twitter-account, enig vermoeden.

Áls wij het Nederlandse basketball willen laten groeien, en het imago van serieuze topsport willen geven, dan moeten wij ophouden de sport aan het saaiste campingspel dat er bestaat (voetbal) te koppelen.

Kwartstanden:

  1. 22 - 14 
  2. 40 - 32 (18 - 18) 
  3. 56 - 59 (16 - 27) 
  4. 82 - 77 (26 - 18)
Het spelniveau is bedroevend. Slechte aanvallen, geen verdediging, wanhopige solo's. Dit zou de middenmoot van het Nederlandse eredivisie basketball zijn. Het is er beslist niet aan af te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten