Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 13 november 2016

Schrikbarend (Donar vs Rotterdam [VERSLAG])

Meer en meer wordt duidelijk dat het niet goed gaat met de Nederlandse mannen eredivisie. Keer op keer wordt bevestigd dat het sportieve niveau bedroevend laag is. Ook vanmiddag in Groningen.

Donar wist in de eerste helft niet boven de ondergrens uit te komen. Zeer zwak werd er gespeeld in de eerste twee kwarten van de wedstrijd. Een 30 - 29 ruststand was het gevolg.

Qua punten tegen was de tweede helft nóg slechter. Maar in het derde + vierde kwart speelde de ploeg aanvallend iets beter. Het derde kwart speelde de ploeg naar haar kunnen. Maar boven gemiddeld was het zeker niet.

Kwartstanden:

1. 14 - 10
  2. 30 - 29 (16 - 19)
  3. 62 - 34 (32 - 5)
  4. 77 - 59 (15 - 25)
Rotterdam basketball heeft de ambitie om de top 4 van de reguliere competitie te halen. Ik denk dat men die ambitie, ondanks de enorme zwakte van de competitie, nog wel even in de ijskast kan zetten.

Waarom ziet de FEB nou niet in dat de competitie gesaneerd moet worden om levensvatbaar te blijven!?!

Van de zwakke broeders dient afscheid genomen te worden. Anders wil straks geen groenteboer nog sponsor zijn. En blijft de groenteboer alleen nog betrokken bij de sport vanwege het gokken op wedstrijden.

Rotterdam basketball kwam misschien wel om te basketballen maar deed het niet. Ik zou echter zo niet kunnen zeggen wat men dan wel deed.