Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

woensdag 23 november 2016

Körmend vs Donar [LIVE VERSLAG]

Deze wedstrijd moet door Donar worden gewonnen om door te gaan naar de tweede fase van het Europe cuptoernooi.

Dit omdat de nummer 3 van groep A 6 punten heeft én de nummer 3 van groep C 5 punten in combinatie met een beter doelsaldo dan Donar.

Donar staat voor de wedstrijd op 4 punten (de wedstrijden tegen Limburg United zijn ongeldig verklaard).

Stand na het 1e kwart: 22 - 19.

Donar is te slordig (turnovers, weggeven van aanvallende rebounds) en heeft moeite om aanvallen goed te spelen.

Ruststand: 32 - 34.

Het spel is nog altijd niet goed. In de laatste 2 à 3 minuten van het 2e kwart vielen de schoten (met name van Jeter) beter. Lance is topscorer met 18 punten.

Hoewel je ook wedstrijden waarin je niet goed speelt kunt winnen vind ik wel dat bepaalde zaken beter moeten:

1. afronden van aanvallen
  2. verdedigen (met name rebounding)
  3. balrotatie & passing
11 turnovers en 8 P's in de eerste helft. Dat is te veel.

Stand na 3e kwart: 55 - 55. Veerkrachtig zijn wij wel. Van een achterstand van 6 punten komen we steeds terug. Maar het moet in mijn ogen toch echt beter.

Het is nog steeds te slordig wat wij doen.

62 - 60. Onsportieve fout Allen (Körmend). We zitten in het 4e kwart. Nog 6 minuten en 8 seconden te spelen. Jason Dourisseau scoort 1 van de 2 vrije worpen. Stand naar 62 - 61.

Driepunter Arvin Slagter: 62 - 66. Time-out Körmend.

Arvin Slagter schiet 3 driepunters op rij raak; 62 - 72.

69 - 76. Time-out Donar. Nog 2 minuten te spelen? (Oh het was 1 minuut en 20 seconden.)

Eindstand: 72 - 79. Winst Donar!