Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 12 november 2016

Zorgelijke & Onzekere Organisatie Leiden

Beluister bestuurslid Michael Breel van Leiden over prestaties tot nu toe en wedstrijd tegen Zwolle.

  • Het verschil (in punten: uitslag 80 - 42) was erg groot. Ik denk dat men er goed aan doet om kritisch te kijken naar de oorzaak (erg zwakke selectie) in plaats van zich te verschuilen achter excuses (blessure Wright). Mét Wright in de ploeg (toen die nog fit was) speelde men ook heel erg slecht. De wedstrijden werden echter aan het begin van de competitie nog wel gewonnen. 
  • Ploegen als Amsterdam, Rotterdam etc. hebben het verschil met ploegen als Leiden, Zwolle en Donar niet verkleind! Leiden is afgegleden naar het niveau van ploegen als Amsterdam, Rotterdam enz. (Dit wordt ook terecht gesteld door iemand op het gastenboek van B.S. Leiden.) 
  • De jonge spelers kunnen volwaardige eredivisiespelers worden? Ja, dat kan. Maar dat zijn zij nu nog niet. De enige eredivisiewaardige spelers: Jessey Voorn, Mohamed Kherrazi, Thomas Koenis, Daviyon Draper en Rogier Jansen.
  • Een play-offs met 6 (van de 8) ploegen (belachelijk!) en dan nu al stellen dat je Donar (Groningen) wilt ontlopen. Als je kampioen wilt worden ... 
  • Leuke praatjes over de wedstrijd Leiden vs Zwolle. Maar praatjes vullen geen gaatjes. En ook geen gammel tuinhuisje dat met 3 bezoekers al uitverkocht is.
Hier nog een link naar Rens Butter: ik heb heel wat in te halen. Ik vermoed overigens niet dat je in de DTL meer leert dan in de promotie divisie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten