Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

maandag 19 juni 2017

Celtic PRIDE

Met de 3e pick in de NBA draft van 2017, de Boston Celtics kiezen voor ...

De Boston Celtics? zul jij wellicht denken. Ja, de Boston Celtics. Zij hebben de nummer 1 pick geruild met een tweetal aantrekkelijke picks die de Philadelphia 7Sixers in hun bezit hadden:
  • de nummer 3 pick van de 2017 draft 
  • de 1e ronde pick van de 2018 draft die de 76ers hebben verkregen van de L.A. Lakers (door een ruil met de Phoenix Suns) ÓF de 1e ronde pick van de 2019 draft die de 76ers hebben gekregen van de Sacramento Kings. De pick van de Kings wordt ingezet als de Lakers' pick niet op een plek van 2 t/m 5 valt. 
De ploeg uit Philadelphia zal de nummer 1 pick gaan gebruiken om Markelle Fultz te contracteren. Voor wie de Celtics gaan? Dit zijn de draft 'prospects'.

Gezien het verlangen om een goede verdediging te spelen (de C's hebben op dit moment een goede TEAMdefense én enkele goede verdedigers op de perimeter) én het gemis aan scorend vermogen op de perimeter zou ik gaan voor Josh Jackson (Kansas Jayhawks). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten